Logo
Loading

O nama

URBANE IDEJE

Tvrtka Urbane ideje d.o.o. osnovana je početkom 2009. godine iz iskazane potrebe za ozbiljnom projektantsko-konzultantskom tvrtkom na području gradova Samobora, Zagreba i Zagrebačke županije, iz domene arhitekture i građevinarstva.

Od osnutka do danas, tvrtka se razvila u respektabilnu inženjersku instituciju s preko 30 zaposlenih inženjera i djelatnika raznih struka koji pružaju kompletan inženjering s područja arhitekture, građevinarstva, energetike, geodezije i dizajna.

Kroz poslove projektiranja, istražnih radova, nadzora, vođenja projekata te usluga konzaltinga, radom na projektima svih vrsta i mjerila, prometnuli smo se među lidere ne samo u zemlji, već i u regiji, te kontinuiranim usavršavanjem radnih procesa, edukacijom djelatnika, primjenom novih tehnologija i softwarea nastavljamo s pružanjem cjelovite i profesionalne usluge velikom broju dosadašnjih i budućih zadovoljnih klijenata.

Naše prednosti su znanje, volja i iskustvo.
 

Roko Dropuljić, osnivač i direktor

Usluge

ARHITEKTURA

Izrada svih vrsta projekata za sve vrste građevina uz kreativan i multidisciplinaran pristup pri oblikovanju od ideje do realizacije.

GRAĐEVINARSTVO

Izrada građevinskih projekata, usluge stručnog nadzora i vođenja projekata, provedba istražnih radova i ispitivanja materijala i konstrukcija, uz koje s nizom provjerenih suradnika pokrivamo cjelokupno područje stručnih projekata u području građevinarstva.

ENERGETIKA

U području elektroenergetike tim UI pokriva cjelokupno područje izrade projektne dokumentacije i usluga stručnog nadzora na području jake i slabe struje.

GEODEZIJA

Sve geodetske usluge od izmjera, parcelacija, dioba, izrada geodetskih projekata i svih ostalih geodetskih elaborata, kao i kompletan spektar 3D modela terena i svih vrsta građevina i objekata...

CERTIFIKATI

certifikati_cro