Logo
Loading

O NAMA

URBANE IDEJE

Tvrtka Urbane ideje osnovana je s vizijom i potrebom za ozbiljnom projektantsko-konzultantskom tvrtkom čija je osnovna djelatnost vezana uz inženjerske djelatnosti iz područja arhitekture, građevinarstva i energetike.

Urbane ideje nude širok spektar inženjerskih i konzultantskih usluga. Kroz osnovne djelatnosti projektiranja, stručnog nadzora, kontrole kvalitete i konzultantskih usluga, što kroz svoje vlastite, što kroz pouzdane i provjerene stručne suradnike, tvrtka sudjeluje u procesima izrade svih vrsta projektne dokumentacije, kompletne usluge stručnog nadzora nad gradnjom, kontrolom i ispitivanjem kvalitete građevnih proizvoda i tehnoloških procesa, svim vrstama stručnog i pravnog savjetovanja, vođenjem projekata i ostalim inženjerskim uslugama.
Naš projektantski tim obuhvaća niz inženjera arhitektonske, građevinske i elektrotehničke struke koji su u tvrtki Urbane ideje prepoznali kvalitetu i pouzdanost, te svojim dugogodišnjim radom i iskustvom omogućili njen dosadašnji, te budući razvoj. Kao tvrtka, svakodnevno nastavljamo sa svojim stručnim i znanstvenim usavršavanjem kako bi zajedno bili u stanju odgovoriti najzahtjevnijim zahtjevima i izazovima koje pred nas stavljaju investitori i tržište.

Naše prednosti su znanje, volja i iskustvo.

Roko Dropuljić, osnivač i direktor

Usluge

ARHITEKTURA

Izrada svih vrsta projekata za sve vrste građevina uz kreativan i multidisciplinaran pristup pri oblikovanju od ideje do realizacije.

GRAĐEVINARSTVO

Izrada građevinskih projekata, usluge stručnog nadzora i vođenja projekata, provedba istražnih radova i ispitivanja materijala i konstrukcija, uz koje s nizom provjerenih suradnika pokrivamo cjelokupno područje stručnih projekata u području građevinarstva.

ENERGETIKA

U području elektroenergetike tim UI pokriva cjelokupno područje izrade projektne dokumentacije i usluga stručnog nadzora na području jake i slabe struje.

GEODEZIJA

Sve geodetske usluge od izmjera, parcelacija, dioba, izrada geodetskih projekata i svih ostalih geodetskih elaborata, kao i kompletan spektar 3D modela terena i svih vrsta građevina i objekata...

CERTIFIKATI